Geboorteborden-verhuur.nl, voor de leukste babyborden en ooievaars!

Over Geboorteborden-verhuur.nl

Waarom Geboorteborden-verhuur.nl?
Geboorteboorten-verhuur.nl is opgericht om er voor te zorgen dat kersverse ouders (of hun familie en vrienden) gemakkelijke een leuk geboortebord kunnen huren. 'Met ons ruime assortiment bienden wij aanstaande ouders de keuze voor de leukste geboorteborden.'
 
Geboorteborden-verhuur.nl: service met een smile
Tijdens de zwangerschap hebben aanstaande ouders genoeg dingen te doen. Wij vinden daarom dat het uitzoeken van een geboortebord snel en gemakkelijk geregeld moet kunnen worden. Bovendien moet er ook wat te kiezen zijn. Daarom hebben wij een ruim assortiment geboorteborden, babyborden en ooievaars samengesteld. Via onze website kan een geboortebord eenvoudig worden gereserveerd. En wij doen niet moeilijk over de reserveringstijd, het immers meestal moeilijk te zeggen wanneer de kleine komt.

Hoe is het verhuren van geboorteborden en ooievaars begonnen?
Geboorteborden-verhuur.nl is een onderdeel van Partyverhuur Siroo (partyverhuursiroo.nl), een bedrijf dat alle benodigdheden levert voor feesten en evenementen. Later hebben wij ons assortiment uitgebreid met geboorteborden en ooievaars en zijn wij geboorteborden-verhuur.nl begonnen.
 
Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even bellen, een contactverzoek achterlaten of de veelgestelde vragen bekijken.
 
Bedankt voor het bezoeken van onze website, hopelijk kunnen we iets voor u betekenen!